Natisni to stran
jun  2021 07

Kartica ugodnosti

Trg na Stari Savi Trg na Stari Savi Foto: Gregor Vidmar

Za goste, ki letos v občini Jesenice bivajo najmanj dve noči pri partnerskih nastanitvah, je na voljo brezplačna kartica ugodnosti Julijske Alpe: Radovljica.

Kartica ugodnosti za jeseniške goste

 

Kartica Julijske Alpe: Radovljica tako kot pretekla leta gostom še vedno omogoča številne ugodnosti pri ponudnikih doživetij tako na Jesenicah, kot tudi v Radovljici,  Bledu ter drugih sosednjih destinacijah, hkrati pa je z njo možno brezplačno koriščenje izletov z avtobusom, ki nadomešča nekdanji Hop-On Hop-Off avtobus.

Kartica je na voljo vse do sredine novembra.

Letos je h projektu pristopilo 7 nastanitvenih obratov v destinaciji Jesenice:

  • Apartma Kočna, Kočna
  • Apartma Marjetica, Blejska Dobrava
  • Apartma pod skalco, Kočna
  • Apartma Primula, Blejska Dobrava
  • Apartma Rekar, Prihodi, Planina pod Golico
  • Camping Perun, Blejska Dobrava
  • Počitniška hiša Viktorija, Planina pod Golico

Goste, ki obiščejo Jesenice, vsako nedeljo vabimo na brezplačen ogled muzjskega območja Stara Sava in skozi Blejsko Dobravo do slapa Šum v soteski Vintgar. K temu dodajamo tudi posebne cenovne ugodnosti, ki jih ponuja Kartica Julijske Alpe pri obisku turističnih ponudnikov.

Med jeseniškimi ponudniki ugodnosti najdete tudi:

Kartica je na voljo v digitalni obliki, kar je okolju bolj prijazno, prav tako pa je njeno izdajanje za nastanitve enostavnejše, saj tiskanje kartic ni potrebno. Gost ob aktivaciji, ki jo naredi nastanitveni obrat, prejme elektronsko pošto s spletno povezavo do digitalne kartice. Spletno povezavo nato shrani na domači zaslon mobilnega telefona, na posebno željo pa mu jo v nastanitvenem obratu lahko tudi natisnejo. Spletna povezava je aktivna za čas njegovega bivanja v destinaciji.

 

Ugodnosti kartice gosta so že objavljene, vendar se deloma še dopolnjujejo. Ogledate si jih lahko TUKAJ.

 

 

Prebrano 410 krat Nazadnje urejano na 0, 16.07.2021 15:46