Skok na osrednjo vsebino
avg 2021 12

Nagradna igra #mestonadan

vir: ZZMS vir: ZZMS

Nagradna igra #MestoNaDan na Instagramu

SPLOŠNI POGOJI ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

 1. Pogoji sodelovanja v nagradni igri

Organizator nagradne igre je ZDRUŽENJE ZGODOVINSKIH MEST SLOVENIJE (v nadaljevanju ZZMS), Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka.

Nagradna igra poteka do vključno 30. 9. 2021.

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni državljani Republike Slovenije (fizične osebe nad 18 let), že obstoječi in novi sledilci Instagram profila Slovenia Historic Towns (@slovenia_historic_towns) – v nadaljevanju Instagram profila.

Za sodelujoče v nagradni igri veljajo tudi pogoji in pravila Instagram skupnosti. Organizator ne nosi nobene odgovornosti za spoštovanje teh pogojev in pravil med sodelujočimi niti za kakršnekoli posledice, nastale kot rezultat objave prispevkov v Instagram spletni skupnosti. Organizator nagradne igre ne prevzema nobene odgovornosti za delovanje Instagram spletne skupnosti.

 1. Kako sodelovati v nagradni igri

Nagradna igra spodbuja k enodnevnemu obisku zgodovinskih mest (Mesto na dan), ki so vključena v Združenje zgodovinskih mest Slovenije. To so: Brežice, Idrija, Jesenice, Kamnik, Koper, Kostanjevica na Krki, Kranj, Metlika, Novo mesto, Piran, Ptuj, Radovljica, Slovenj Gradec, Slovenske Konjice, Šentjur, Škofja Loka, Tržič in Žužemberk.

Obiskovalci obiščejo eno izmed zgoraj naštetih zgodovinskih mest in na Instagramu naredijo »story« (kratko zgodbo), v katerem morajo biti razvidni:

 • katere od točk na priporočeni poti Mesta na dan – lahko je to kulturna znamenitost, kulinarična točka … Točke obiskovalec najde na spletnem mestu www.zgodovinska-mesta.si/mesto-na-dan, pod izbranim mestom.
 • , s katero opišejo obiskano zgodovinsko mesto.
 • (3) oznake (»tage«), ki so jih dodali objavi:
 •  
 • #MestoNaDan (#mestonadan),
 • ključnik (hashtag) mesta, ki so ga obiskali, npr. #slovenjgradec.

 

Ko uporabnik naloži in deli fotografijo prek platforme Instagram, se strinja, da ZZMS souporabi fotografijo za promocijo na družbenih omrežjih, s pripisom avtorja.

Sodelujoči mora imeti možnost dokazati, da je lastnik avtorskih pravic za objavljeno fotografijo in da s posredovanjem ne krši nikogaršnjih avtorskih pravic.

Vsak udeleženec lahko med trajanjem nagradne igre sodeluje z več fotografijami, nagrado pa lahko dobi v vsakem obiskanem zgodovinskem mestu le enkrat.

 

 1.  

Kdor izpolni pogoje za sodelovanje v nagradni igri #MestoNaDan, si prisluži nagrado: rutko (buff) ali zaščitno masko z logotipom, ki jo podarja ZZMS. Na voljo je 500 kosov rutk in zaščitnih mask.

Prevzem nagrade

Nagrado sodelujoči v nagradni igri prevzame v turistično-informativnem centru (TIC) zgodovinskega mesta, ki ga je obiskal in o njem objavil story (zgodbo) na Instagramu, in sicer med trajanjem nagradne igre, do razdelitve vseh nagrad, ki so na voljo, oz. najpozneje do 30. 9. 2021.


Obiskovalec pred prevzemom nagrade dovoli TIC-u, da ta preveri, ali je izpolnil pogoje za sodelovanje v nagradni igri. Obiskovalec TIC-u pokaže svojo veljavno objavo na Instagramu:

Varstvo osebnih podatkov

Sodelujoči v nagradni igri soglašajo, da organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 94/2007-UPB1). Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da lahko TIC hrani njegove osnovne osebne podatke (ime, priimek, kraj bivanja, upor. ime na Instagramu). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane podatke za namene obveščanja o nagradni igri, obveščanja o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za druge trženjske namene. Nagrajenec nagradne igre dovoljuje fotografiranje in snemanje za promocijske aktivnosti organizatorja ter uporabo vseh fotografij, posnetkov in podatkov za promocijske aktivnosti organizatorja.

Splošne informacije

Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani https://www.zgodovinska-mesta.si/wp-content/uploads/2021/07/Nagr.-igra-Mesto-na-dan-2021.pdf.

Za dodatne informacije lahko tudi pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Sprememba pravil

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da v vsakem trenutku spremeni pogoje nagradne igre iz vsebinskih, komercialnih ali tehničnih razlogov.

 

Prebrano 559 krat

* URADNE URE

 • Januar, februar, marec, april, oktober, november, december
 • ponedeljek–petek:
  8.00–12.30 in 13.00–16.00
 • sobota, nedelja: zaprto
 • Maj, junij, september
 • ponedeljek–petek:
  8.00–12.30 in 13.00–16.00
 • sobota:
  10.00–12.30 in 13.00–16.00
 • Julij, avgust
 • ponedeljek–petek:
  9.00–12.30 in 13.00–19.00
 • sobota:
  10.00–12.30 in 13.00–16.00

Uredniki