Skok na osrednjo vsebino
okt 2021 13

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva na domačem in tujih trgih

Spoštovani ponudniki turističnih storitev,
 
Na Slovenski turistični organizaciji vas vabijo k oddaji ponudb za brezplačno promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva v digitalnih kampanjah za zimsko sezono.

Paketi, ki jih boste oddali za namen promocije in bodo vneseni skladno z navodili, bodo v najkrajšem možnem času objavljeni na pristajalni strani kampanje Zdaj je čas. Moja Slovenija , na pristajalnih straneh globalne digitalne kampanje za promocijo na tujih trgih ter na različnih že obstoječih produktnih vsebinah na www.slovenia.info .

S ciljem dviga prepoznavnosti Slovenije kot butične, zelene in varne destinacije, zlasti pri potencialnih gostih višjega dohodkovnega razreda, ter posledično povečanja števila prihodov in prenočitev domačih in tujih turistov ter večanja prihodkov v turizmu, STO v letu 2021 izvaja vseslovensko komunikacijsko kampanjo »Zdaj je čas. Moja Slovenija« na domačem trgu v sodelovanju z gospodarstvom, destinacijami, vplivnimi posamezniki, mediji in drugimi institucijami z namenom spodbujanja prebivalcev Slovenije, da dopustujejo doma in raziskujejo Slovenijo ter delijo svoja doživetja. Kampanja z enotno kreativo poteka na komunikacijskih kanalih STO in vseh partnerjev.
 
Na tujih trgih STO izvaja globalno digitalno kampanjo s kreativo I FEEL SLOVENIA - MY WAY, v sledečih državah: Nemčija, Švica, Avstrija, Italija, Madžarska, Češka, Poljska, Slovaška, Združeno kraljestvo, Francija, Belgija, Nizozemska, Rusija, Danska, Finska, Švedska, ZDA in Kanada.
 
Kako lahko oddate ponudbe?
Oddaja vsebin preko spletne aplikacije na https://www.slovenia.info/sl/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku IN ustrezno označiti, ali gre za paketno ponudbo za tuje trge, domači trg ali vse trge.

Vsi oddani paketi, namenjeni za tuje trge, bodo brezplačno prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku. Vsi oddani paketi za domači trg bodo pregledani in objavljeni, v kolikor bodo ustrezali vsem pogojem.
 
Trenutno je pakete mogoče oddati v kategorijah:

 • AKTIVNE POČITNICE,
 • DRUŽINSKE POČITNICE,
 • WELLNESS PONUDBE,
 • KULINARIČNE PONUDBE,
 • PONUDBE MEST IN KULTURE,

dodana je še rubrika:

 • ZIMSKE POČITNICE

 
Turistične pakete je možno oddati do 31. oktobra 2021. Po tem datumu turističnih paketov ne bo mogoče več oddati, bodo pa še vedno objavljeni na pristajalnih straneh na Slovenia.info. Predlagamo vam, da je veljavnost vnesenih ponudb do konca leta 2021 oziroma do konca marca 2022 za pakete, ki jih boste oddali za prihodnje zimske počitnice.
 
Celoten poziv je na voljo v dokumentu: Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva
 
Navodila za kreacijo STO poslovnega profila in oddajo paketov so na voljo tu: Navodila za kreacijo STO poslovnega profila in oddajo paketov
 
Prav tako vas vabimo, da se pridružite uporabi Potovalnih standardov slovenskega turizma Green&Safe. Do danes se je uspešno registriralo že preko 700 slovenskih podjetij. V kolikor registracije še niste opravili, to lahko storite preko spletne strani www.slovenia.info/standardi, kjer pridobite tudi vse informacije o Potovalnih standardih slovenskega turizma, uporabi komunikacijskih orodij in tudi novosti – posebni nalepki, ki združuje znak GREEN&SAFE in globalni znak Safe Travels WTTC, ki vam jo bomo v uporabo poslali po pošti. Skupaj pokažimo gostom, da je Slovenija zelena in odgovorna turistična destinacija, vredna zaupanja.
 
Za dodatne informacije so vam na voljo na elektronskem naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prebrano 407 krat

* URADNE URE

 • Januar, februar, marec, april, oktober, november
 • ponedeljek–petek:
  8.00–12.30 in 13.00–16.00
 • sobota, nedelja: zaprto
 • Maj, junij, september, december
 • ponedeljek–petek:
  8.00–12.30 in 13.00–16.00
 • sobota:
  10.00–12.30 in 13.00–16.00
 • Julij, avgust
 • ponedeljek–petek:
  9.00–12.30 in 13.00–19.00
 • sobota:
  10.00–12.30 in 13.00–16.00

Uredniki